Επίσκεψη στο Πατριαρχείο

Οικουμενικό Πατριαρχείο – Φανάρι Κωνσταντινούπολης.

Συνάντηση επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος Ανατολικορωμυλιωτών Αγία Τριάδα, με τον Παναγιώτατο Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

1

O OIKOYMENIKOΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Την 21η Οκτωβρίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε στο Φανάρι αντιπροσωπεία μας αποτελούμενη από: τον πρόεδρο του Ιερού Ιδρύματος κ. Μιχαήλ Αρώνη, την κ. Ευδοκία Παπαχρηστούδη, πρόεδρο  της ΠΟΣΑΡ και μέλος του Δ,Σ. του Ιδρύματος, την κ. Θεοδώρα Μηνούδη, β’  αντιπρόεδρο του Ιδρύματος, τον κ. Παύλο Αλμπανούδη, Γ. Γραμματέα του  Ιδρύματος, τον κ. Ιωάννη Μηνούδη, επίτιμο πρόεδρο της ΠΟΣΑΡ και μέλος του Δ. Σ. του Ιδρύματος, τον ομότιμο καθηγητή κ. Νικόλαο Τερζή, μέλος του Δ. Σ. του Ιδρύματος και πρόεδρο του Δ. Σ. του Συλλόγου Φίλων του  Ιδρύματος, τον κ. Απόστολο Ζαφειρόπουλο, πρόεδρο του Συλλόγου  Αγχιαλιτών Αθήνας και τον κ. Αλέξανδρο Καραδέδο, πρόεδρο του Συλλόγου  Ανατολικορωμυλιωτών Αλεξανδρούπολης.

Ο κ. Αρώνης εξέθεσε στον  Παναγιώτατο τους σκοπούς και τα σχέδια του Ιδρύματος, καθώς και την  επιθυμία να ενισχυθούν οι πνευματικοί δεσμοί μας με το Οικουμενικό Πατριαρχείο, και Του παρέδωσε ενημερωτικό φυλλάδιο και σχετικό φάκελο με την νομική προσωπικότητα  και την φυσιογνωμία του Ιδρύματος.

Ο Παναγιώτατος δέχθηκε με ιδιαίτερη θέρμη την αντιπροσωπεία μας, άκουσε με ενδιαφέρον τις σκέψεις και τους προβληματισμούς όλων και υποσχέθηκε
να μελετήσει τον φάκελο και να απαντήσει καταλλήλως.

1

Share this post

Translate »