Ετήσιο Μνημόσυνο υπέρ των προγόνων της Ανατολικής Ρωμυλίας

Ετήσιο Μνημόσυνο υπέρ των προγόνων της Ανατολικής Ρωμυλίας

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 στις 11.30πμ τελέστηκε το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο υπέρ των προγόνων μας, ευεργετών και χορηγών του Ιδρύματος στο ναΐδριο του Ιδρύματος και κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα.Το μνημόσυνο τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Χερουβείμ Τσίνογλου στυλοβάτης του Ιδρύματος και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος Σταύρος Αναγνωστόπουλος και οι δημοτικοί του σύμβουλοι Γιώργος Παπαχρηστούδης και Δημήτρης Κουμαρίδης, η νέα Αντιδήμαρχος Πολιτισμου και Τουρισμού του Δήμου Πέλλας ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, Ευφροσύνη Μερεμητσάκη, ο Υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του νέου Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη δημοσιογράφος Λύσανδρος Αμιτζόγλου, ο Επίτιμος πρόεδρος της ΠΟΣΑΡ Γιάννης Μηνούδης,πολλοί πρόεδροι και μέλη πολιτιστικών συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Στην κοπή της πίτας τυχεροί αναδείχθηκαν η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουφαλίων«ΕΝΩΣΗ» Μαρία Γατίδου- Μαλαθούνη και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ» Γιάννης Λάντζος από τις Σέρρες .

Θερμές ευχαριστίες εκφράζω εκ μέρους του ΔΣ προς όλους όσους παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους το μνημόσυνο και την κοπή της πίτας μας.

Θερμές ευχαριστίες και στον Αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Χαλκηδόνος Μένιο Κορδονούρη που φρόντισε για την ευπρέπεια του Ιδρύματος.

Μετά τα κεράσματα και την ανταλλαγή απόψεων στο αρχονταρίκι ακολούθησε το Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο. Συζητήθηκαν τα 13 θέματα της ημερήσιας διάταξης και λήφθηκαν αποφάσεις για τις περαιτέρω δράσεις μας και ενέργειες. Μία από τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν η διάθεση του ποσού των 2.000€ για βραβεία-υποτροφία σε τελειόφοιτους που θα εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, οι οποίοι έχουν καταγωγή από την Ανατολική Ρωμυλία.

Ακολούθησε γεύμα στην “Ταβέρνα του Αντώνη” στα Κουφάλια.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Translate »